NAČINI PLAĆANJA I DOSTAVA

Uplatu možete izvršiti virmanom, e-bankarstvom (plaćanje pouzećem odnosi se na svu robu osim na kategoriju Kade, Kabine, stijene i vrata, Paravani za kade, Pločice, Materijali za pripremu, Ljepila, Fug mase, Masa za niveliranje, Radijatori).

Iskoristi li potrošač svoje pravo na jednostrani raskid ugovora iz članka 79. Zakona o zaštiti potrošača, trgovac mora bez odgađanja, a najkasnije u roku od 14 dana od dana kad je zaprimio obavijest o odluci potrošača da raskida ugovor sukladno članku 81. Zakona o zaštiti potrošača, vratiti potrošaču sve što je ovaj platio na temelju ugovora.

Nakon izvršene narudžbe ćete dobiti e-mail s podacima za uplatu ukoliko ste odabrali “Dostava kurirskom službom” prije plaćanja.

Nakon što uplata bude vidljiva na našem žiro računu, proizvod pakiramo i šaljemo na vašu adresu.

Cijena dostave iznosi 10,49 € (79 kn)za sve artikle koji ne prelaze obujam 300 cm i 40 kg.

Cijena dostave iznosi 43,66 € (329 kn)za sve artikle koji prelaze obujam 300 cm i 40 kg. Prije stavljanja takvog proizvoda u košaricu ćete vidjeti napomenu za dostavu.

Dostava se čeka najviše 7 radnih dana ovisno o prijevozniku, ali najčešće stižu na adresu kupca unutar 3-5 radnih dana. U slučaju da se naručuje proizvod koji nije na lageru, dostava se može čekati i do 2 tjedna, ovisno o kojem proizvodu i dobavljaču se radi.

Ukoliko kupujete u ime poduzeća ostavite nam podatke za R1 račun u napomeni narudžbe s podacima poduzeća (TVRKA, ADRESA, OIB). Neovisno o načinu plaćanja isporučit ćemo Vam R1 račun.

ARTIKLI, POVRATI, ZAMJENE

Zamjenu artikla možete izvršiti osobno u našoj maloprodajnoj trgovini na adresi:

Ul. Kardinala Alojzija Stepinca
2710290, Zaprešić

Proizvod možete vratiti u roku od 14 dana. Nakon što primimo vraćenu robu, izvršit ćemo povrat uplaćenih sredstava, uključujući i troškove dostave osim ukoliko kupac nije odabrao drugu vrstu isporuke, a skuplju od standardnog najjeftinijeg načina dostave prodavatelja. Povrat uplaćenih sredstava se vrši na isti način na koji je kupac izvršio uplatu.

Kod povrata je bitno da je vraćena roba koja je isporučena, da je proizvod u ispravnom stanju u pogledu količine, da je proizvod bez vidljivih nedostataka te da je uz proizvod priložena sva prateća dokumentacija (ovisno o vrsti proizvoda).